martes, 4 de diciembre de 2018

El 1r trimestre del 2018

Han passat forces mesos des de que va començar el 2018, us faré un ràpid resum del 1r trimestre de l'any; properament seguiré amb el recull d'imatges de la Duna, el Nuck i els seus companys de vida.

GENER

La Duna, la meva duneta jejeje gaudint del seu regal de Reis (com no! una pilota! li encanten i ideal que facin "nyigo-nyigo" sinó, no tenen gràcia!). Sempre ha gaudit d'un regalet per reis, com qualsevol membre més de la família. Ella s'ho mereix, això i tot!


I de passeig pel parc: caminar per la terra i l'herba i ensumar, i rossegar pals i anar-los a buscar li encanta, però on hi hagi aigua que s'aparti la resta jejeje


i no hi ha res com posar per la foto, en bona companyia :)


D'altres passeigs l'ha acompanyat el seu company Scobby, amb el que gaudeix de les vistes i de les olors que corren pel vent.



FEBRER

Sempre és bo trobar moments per gaudir de la natura i el solet que escalfa tot i el fred.


I no hi ha res com la tranquil·litat del camp i gaudir ensumant amunt i avall, quines olors!


Com sempre, posant per les fotos de tant en tant! Que preciosa que és!



Sempre és bo mantenir-se en forma corrent una mica rere la pilota. Aiii la Duna i les pilotes!!!



Pilota controlada, no sigui que li prenguin o vagi baixada avall!!!


Posem una altra vegada?! Vinga, que m'encanta!



I també el Nuck amb el seu company Danko van poder gaudir d'una bona nevadeta. S'ho van passar pipa corrent pel parc amb tota la neu.




MARÇ

I com sempre, de passeig. Aquest cop jugant amb el fresbee, recordant bells temps de joventut -quan les "cametes" corrien i saltaven sense fi i amb una megapotència que alucines. Però l'empenta i les ganes no es perden mai, qui ho porta a dins ho manté tota la vida; i la Duna és una d'elles.




Sempre està guapíssima posant per les fotos! Qui val val!


Justament, aquest mes va cumplir els seus 12 anyets, molt ben portats fins al moment!

I ja comença el bon temps per començar a gaudir d'una mica de platja, tot i que està una mica freda encara per banyar-se jejeje Tot arribarà! Però, mentre, a ella ja li va anar bé per córrer darrere la pilota.


Apali, ben aviat us explicaré una miqueta més!

No hay comentarios:

Publicar un comentario